کد خبر : 3407
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۹

استقلال و پرسپولیس جریمه شدند

استقلال و پرسپولیس جریمه شدند

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، دیدار تیم‌های استقلال تهران و صنعت نفت آبادان در هفته ۲۸ لیگ برتر برگزار شد که از سوی تماشاگران تیم استقلال تهران تخلفاتی مبنی بر فحاشی به مقامات رسمی مسابقه رخ داد. باشگاه استقلال به پرداخت ۵۱۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. این

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، دیدار تیم‌های استقلال تهران و صنعت نفت آبادان در هفته ۲۸ لیگ برتر برگزار شد که از سوی تماشاگران تیم استقلال تهران تخلفاتی مبنی بر فحاشی به مقامات رسمی مسابقه رخ داد. باشگاه استقلال به پرداخت ۵۱۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. این رای قابل تجدید نظر است.

* دیدار تیم‌های پیکان تهران و پرسپولیس تهران در هفته ۲۸ برگزار و از سوی تماشاگران تیم پرسپولیس تخلفاتی مبنی بر پرتاب بطری به سمت بازیکنان تیم حریف و فحاشی رخ داد. این باشگاه به پرداخت ۷۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. این رای قابل تجدید نظر است. باشگاه پیکان نیز به دلیل داشتن ۵ بازیکن اخطاری باید ۲۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند. این رای قطعی است.

*باشگاه ملوان بندرانزلی به دلیل فحاشی تماشاگرانش به مقامات رسمی و پرتاب بطری در دیدار مقابل تیم مس رفسنجان در هفته ۲۸ لیگ برتر، باید ۶۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند. این رای قابل تجدید نظر است.

*مسابقه تیم‌های مس کرمان و تراکتور تبریز از سری رقابتهای لیگ برتر در هفته ۲۸ برگزار شد. باشگاه مس کرمان به دلیل فحاشی تماشاگرانش به مقام رسمی مسابقه و داشتن ۵ بازیکن اخطاری باید ۷۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند. این رای قابل تجدید نظر است. باشگاه تراکتور تبریز نیز به دلیل ۵ بازیکن اخطاری باید ۲۰۰ میلیون ریال جریمه پرداخت کند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.